אתם יכולים לשנות את החשבון לחיוב שמשויך למינוי Data Studio Pro בלי להפריע לגישה לנכסי Pro. Google Cloud
לפני שמתחילים
כדי לשנות את החשבון לחיוב, אתם צריכים הרשאות לביטול הקישור של הפרויקט שבו אתם משתמשים עם Data Studio Pro מהחשבון הנוכחי לחיוב, ולקשר את הפרויקט לחשבון היעד לחיוב. Google Cloud ההרשאות האלה מתוארות במאמר הפעלה, השבתה ושינוי של חיוב בפרויקט במסמכי התיעוד בנושא חיוב ב-Cloud.
איך משנים את Google Cloud החשבון לחיוב
כדי לשנות את Google Cloud החשבון לחיוב שמשויך למינוי Data Studio Pro:
- סיום המינוי הנוכחי ל-Data Studio Pro. אפשרות לשירות עצמי מאפשרת לכם לעשות זאת ללא תקופת חסד של 30 יום וללא העברת הנכסים שלכם ב-Data Studio Pro מחוץ לפרויקט Pro.
- עדכון החשבון לחיוב שמשויך ל Google Cloud פרויקט שבו אתם משתמשים עם Data Studio Pro.
- איך מתחילים מינוי חדש ל-Data Studio Pro
סיום המינוי הנוכחי ל-Data Studio Pro
לפני שמסיימים את המינוי הנוכחי, עוברים לדף המינוי של Data Studio Pro ורושמים או מייצאים את רשימת כל המשתמשים וקבוצות Google שקיבלו רישיונות. תצטרכו את הרשימה הזו כדי להוסיף אותם מחדש למינוי החדש באופן ידני.
כדי לסיים את המינוי הנוכחי:
- בתפריט הניווט של Data Studio, בוחרים באפשרות מינוי Pro.
- בדף Looker Studio Pro subscriptions (מינויים ל-Looker Studio Pro), מאתרים את הפרויקט שמשויך למינוי שרוצים לשנות ולוחצים על cancel Cancel subscription (ביטול המינוי).
- בתיבת הדו-שיח של הביטול, מסמנים את התיבה ביטול מיידי. דילוג על תקופת החסד ושמירת הנכסים בפרויקט Google Cloud . הפעולה הזו תסיים את המינוי באופן מיידי.
עדכון החשבון לחיוב של Google Cloud הפרויקט
כדי להחליף את הפרויקט שבו אתם משתמשים ב-Data Studio Pro בחשבון חיוב אחר, פועלים לפי השלבים הבאים: Google Cloud
- עוברים אל Google Cloud המסוף.
- פועלים לפי ההוראות במאמר הפעלה, השבתה ושינוי של חיוב בפרויקט.
התחלת מינוי חדש ל-Data Studio Pro
לבסוף, מתחילים מינוי חדש ל-Pro שמשתמש בחשבון לחיוב שבחרתם בשלב הקודם:
- נכנסים ל-Data Studio.
- בחלונית הניווט, לוחצים על אדמין של Enterprise.
- לוחצים על מינוי Pro ואז, בדף מינויים ל-Looker Studio Pro, פועלים לפי השלבים במאמר התחלת מינוי חדש ל-Data Studio Pro כדי להתחיל את המינוי החדש.
- כשמופיעה בקשה לבחור פרויקט, בוחרים את הפרויקט המקורי Google Cloud שבו השתמשתם עם המינוי הקודם, ושעכשיו משויך לחשבון החדש לחיוב.
אחרי שהמינוי החדש יהיה פעיל, חשוב להוסיף את המשתמשים והקבוצות שרשמתם מהמינוי הקודם כדי לשחזר את הגישה שלהם.