אשפה

מיקום ב-Data Studio וב-Data Studio Pro לתוכן שהסרתם.

תוכן שאתם מסירים ממיקום אחר עובר אל האשפה. התוכן הזה לא יופיע יותר בדף הבית של Data Studio, ולא תהיה לך או לאף אחד אחר גישה אליו. אפשר לשחזר תוכן מהאשפה, וכך הוא יחזור לדף הבית ותהיה אליו גישה שוב. אם מוחקים פריט מהאשפה, הוא נמחק לתמיד.