איך מוחקים את הנתונים מ-Looker

האדמין שלכם ב-Looker יכול למחוק את החשבון שלכם ב-Looker בכל שלב. אם תבקשו למחוק את החשבון ואז תשנו את דעתכם, חשוב לדעת שלא ניתן לשחזר תוכן מסוים.

שלב 1: קוראים את ההסבר על המשמעות של מחיקת חשבון Looker

כשחשבון Looker נמחק, התוכן הבא נמחק באופן מיידי:

  • לוחות זמנים שיצרתם יימחקו.
  • לוחות זמנים שמשתמשים אחרים יצרו ב-Looks ובמרכזי בקרה בתיקייה האישית שלכם יימחקו.
  • ההתראות שיצרתם יימחקו.
  • הרשומות שלכם בניתוחים של פעילות המערכת יימחקו.
    • הערה: ההצעות לסינון בשדה שם המשתמש נשארות במטמון עד שש שעות אחרי מחיקת החשבון.

אם תשנו את דעתכם בהמשך, יכול להיות שתוכלו לשחזר את התוכן הבא:

  • התצוגות והמרכזים לשליטה ובקרה בתיקייה האישית שלכם יועברו לתיקייה אשפה. אם אדמין ב-Looker ירוקן את האשפה, לא יהיה אפשר לשחזר את התוכן.

התוכן הבא יישמר גם אחרי מחיקת חשבון Looker:

  • מראה ומרכזי בקרה ששמרתם בתיקייה משותפת לא יימחקו.
  • לוחות זמנים שמשתמשים אחרים יצרו ושאתם מופיעים בהם כנמענים ימשיכו להישלח אליכם, כל עוד למשתמשים האלה יש הרשאה לתזמן תוכן לנמענים חיצוניים.
  • לוחות שיצרתם עדיין יהיו קיימים.

בקטע הסרת גישה של משתמשים בדף 'משתמשים' בהגדרות האדמין יש מידע נוסף על ההשפעות של השבתה או מחיקה של משתמשים.

שלב 2: מחיקת חשבון Looker

כדי למחוק את חשבון Looker, פועלים לפי השלבים הבאים:

  1. פונים לאדמין של Looker ומבקשים ממנו למחוק את חשבון Looker.
  2. אם יש לכם חשבונות בכמה מופעים של Looker, צריך לפנות לאדמין המתאים של Looker בכל מופע של Looker.