ב-Looker יש כמה תיקיות שבהן האדמינים יכולים לנהל תוכן לא רצוי או תוכן שלא נמצא בשימוש. התיקיות תוכן שלא נעשה בו שימוש ואשפה נמצאות מתחת לפריט תיקיות בחלונית הניווט הראשית.
כדאי לעבור על התיקיות האלה מדי פעם כדי למחוק תוכן שלא צריך.
תוכן שלא נעשה בו שימוש
בתיקייה Unused content מופיעים לוחות בקרה ו-Looks שלא נצפו ב-90 הימים האחרונים, או בטווח זמן שאתם יכולים לציין.
מידע נוסף על ניהול תוכן בתיקייה תוכן שלא נעשה בו שימוש זמין בדף ניהול תוכן שלא נעשה בו שימוש.
אשפה
בתיקיית האשפה מוצגים לוחות בקרה או Looks שנמחקו על ידי משתמשים (לוחות הבקרה וה-Looks האלה נקראים גם 'נמחקו זמנית'). אפשר לבחור כמה לוחות בקרה ו-Looks, ואז לבחור מה לעשות איתם – למחוק אותם סופית או לשחזר אותם. אפשר גם למיין את התמונות הממוזערות באמצעות התפריט הנפתח מיון לפי שבפינה השמאלית העליונה של כל קטע.
כדי לשחזר תוכן או למחוק אותו באופן סופי, מבצעים את השלבים הבאים:
- בוחרים את מרכזי הבקרה ואת ה-Looks שרוצים לשחזר או למחוק לתמיד:
- בוחרים את כל לוחות הבקרה או את כל התצוגות בקטע לוחות בקרה או תצוגות ברשימה באמצעות הלחצן בחירת הכול, ואז בוחרים באפשרות בחירת כל x התצוגות או כל x לוחות הבקרה שמופיעה.
- כדי לבחור לוחות בקרה או תצוגות Look ספציפיות, מסמנים את תיבת הסימון באותה שורה.
- לוחצים על הלחצן שחזור כדי להעביר את התוכן שנבחר בחזרה לתיקיות. אפשר גם ללחוץ על הכפתור מחיקה כדי למחוק את התוכן לצמיתות. אי אפשר לבטל מחיקה של תוכן מכאן.
לחלופין, כדי למחוק את כל התצוגות והמרכזים לשליטה מהרשימה, לוחצים על הלחצן מחיקת הכול בחלק העליון של הדף. יימחקו גם כל התזמונים או ההתראות שמשויכים לדשבורד או ל-Look. בעלי ההתראה או התזמון יראו מיד ששם לוח הבקרה נמחק מההתראה בדף המשתמש 'ניהול התראות' או מהתזמון בדף המשתמש 'תזמונים שיצרת' ב-Looker. אחרי ההפעלה הבאה של ההתראה או של שאילתת התזמון, הסטטוס שלהן יהיה מושבת.
אם משחזרים לוח בקרה או Look, הם יוחזרו לתיקייה שממנה הם נמחקו, אם התיקייה הזו עדיין קיימת. אחרת, התוכן יישמר בתיקייה של האדמין שמשחזר את התוכן.
התוכן בתיקיית האשפה לא יפוג והוא יישאר שם עד שתשחזרו אותו או תמחקו אותו באופן סופי.