ניהול גרסאות של תהליכי עבודה

ב-Workflow Builder אתם יכולים לשמור, להשוות, למחוק ולשחזר גרסאות של תהליך העבודה.

ניהול גרסאות מאפשר לכם לעקוב אחרי שינויים באיטרציות של תהליכי עבודה, לשמור הגדרות תקינות ולשחזר גרסאות קודמות במקרה הצורך.

לפני שמתחילים

לפני שמשתמשים בתכונה הזאת, צריך לוודא שאדמין ב-Gemini Enterprise הפעיל את המתג של Workflow Builder בהגדרות ניהול התכונות באפליקציה. מידע נוסף זמין במאמר ניהול התכונות של אפליקציית האינטרנט.

שמירת גרסה

כדי לשמור גרסה של תהליך העבודה:

אפליקציה

  1. פותחים את אפליקציית האינטרנט של Gemini Enterprise בדפדפן.
  2. עוברים לתהליך עבודה קיים בכלי לבניית רצף פעולות.
  3. לוחצים על החץ לתפריט הנפתח לצד הלחצן הפעלה או עדכון.
  4. לוחצים על שמירת גרסה.
  5. בתיבת הדו-שיח Save version, מבצעים אחת מהפעולות הבאות:
    • לוחצים על שמירת הגרסה בלבד כדי לשמור את הגרסה בלי להפעיל אותה.
    • לוחצים על הפעלה (או על עדכון) כדי לשמור את השינויים ולהפעיל את התכונה.

צפייה בהיסטוריית הגרסאות

אפליקציה

  1. פותחים את אפליקציית האינטרנט של Gemini Enterprise בדפדפן.
  2. עוברים לתהליך עבודה קיים בכלי לבניית רצף פעולות.
  3. לוחצים על החץ לתפריט הנפתח לצד הלחצן הפעלה או עדכון.
  4. לוחצים על צפייה בהיסטוריית הגרסאות.
  5. מעיינים ברשימת הגרסאות השמורות. בכל גרסה מוצגים שם הגרסה וחותמת הזמן.
  6. לוחצים על גרסה כדי לראות את הפרטים שלה או לשחזר אותה.

שחזור גרסה

כדי לשחזר גרסה של תהליך העבודה:

אפליקציה

  1. פותחים את אפליקציית האינטרנט של Gemini Enterprise בדפדפן.
  2. עוברים לתהליך עבודה קיים בכלי לבניית רצף פעולות.
  3. לוחצים על החץ לתפריט הנפתח לצד הלחצן הפעלה או עדכון.
  4. לוחצים על צפייה בהיסטוריית הגרסאות.
  5. מעיינים ברשימת הגרסאות השמורות. בכל גרסה מוצגים שם הגרסה וחותמת הזמן.
  6. לוחצים על גרסה כדי לראות את הפרטים שלה או לשחזר אותה.
  7. לוחצים על שחזור של הגרסה הזו. תיפתח תיבת הדו-שיח Restore version?‎.
  8. לוחצים על שחזור.

פרטי הגרסה המשוחזרת יחליפו את הטיוטה הפעילה הנוכחית. ההרשאה הזו כוללת את התרשים של תהליך העבודה, אבל לא את השם או התיאור של תהליך העבודה.

מחיקת גרסה

כדי למחוק גרסה של תהליך העבודה:

אפליקציה

  1. פותחים את אפליקציית האינטרנט של Gemini Enterprise בדפדפן.
  2. עוברים לתהליך עבודה קיים בכלי לבניית רצף פעולות.
  3. לוחצים על החץ לתפריט הנפתח לצד הלחצן הפעלה או עדכון.
  4. לוחצים על צפייה בהיסטוריית הגרסאות.
  5. מעיינים ברשימת הגרסאות השמורות. בכל גרסה מוצגים שם הגרסה וחותמת הזמן.
  6. לוחצים על סמל הפעולות הנוספות ואז על מחיקה. תיפתח תיבת הדו-שיח Delete version.
    1. מסמנים את התיבה כדי לאשר את הבקשה למחיקת הגרסה.
    2. לוחצים על Delete.

אחרי שמוחקים את הגרסה, אי אפשר לשחזר אותה והנתונים שמשויכים אליה לא נשמרים.

המאמרים הבאים