הפסקת השימוש בשירותים בתמחור לפי שימוש ב-Apigee

הדף הזה מתייחס ל-Apigee, אבל לא ל-Apigee Hybrid.

לעיון במסמכי התיעוד של Apigee Edge

כדי להפסיק את השימוש בשירותים קיימים של Apigee בתשלום לפי שימוש, אפשר:

  • מחיקת הארגון עם מודל התשלום לפי שימוש.
  • מעבר ממודל תשלום לפי שימוש בארגון למודל מינוי.

מחיקה של ארגון עם תשלום לפי שימוש

אם אתם רוצים להפסיק את השימוש בארגון שלכם ב-Apigee ולוודא שלא יצטברו חיובים נוספים במסגרת התמחור לפי שימוש, אתם יכולים למחוק את הארגון שלכם ב-Apigee באמצעות Apigee API. מחיקת ארגון Apigee

מחיקה עם אפשרות שחזור

מחיקה של ארגון עם תשלום לפי שימוש באמצעות ה-API מפעילה תהליך של מחיקה רכה, שבו הארגון נשמר למשך 30 יום. אחרי 30 ימים, הארגון יימחק באופן סופי. כדי לשחזר את הארגון תוך 30 ימים, צריך לפנות אל התמיכה של Google Cloud.

אם מערכת Apigee תזהה פגיעות קריטית בארגון שלכם במהלך 30 הימים שלאחר המחיקה (מצב המחיקה הרכה), ולא ניתן לטפל בפגיעות בלי לבצע מחיקה קבועה, מערכת Apigee שומרת לעצמה את הזכות לבצע מחיקה קשיחה מיידית של הארגון. הפעולה הזו מבטלת את תקופת השמירה הרגילה של 30 יום, אבל יכול להיות שהיא נדרשת כדי להגן על יעדי רמת השירות (SLO) הפנימיים שלנו ולשמור על אבטחת הפלטפורמה.

מחיקה לא מכוונת

יכול להיות שמחקתם בטעות את הארגון שלכם עם התשלום לפי שימוש אם ביצעתם אחת מהפעולות הבאות:

  • השבתת החיוב בפרויקט Google Cloud שבו נוצר הארגון.
  • השבתה של Apigee API‏ (apigee.googleapis.com) בפרויקט Google Cloud שבו הארגון נוצר.

בשני המקרים, הארגון יישאר במצב של מחיקה רכה למשך 30 יום, אבל אפשר יהיה לשחזר אותו תוך שעה אחת מהפעלת החיוב מחדש או מהפעלת הגישה ל-Apigee API ב Google Cloud פרויקט שבו הארגון נוצר. ברוב המקרים, אפשר לשחזר את הארגון באופן מלא אם הוא נמחק בגלל השבתה של API. עם זאת, יכול להיות שלא תהיה אפשרות לשחזר באופן מלא ארגונים שנמחקו בגלל השבתת החיוב. אחרי 30 ימים, הארגון יימחק באופן סופי.

מעבר מארגון קיים בתשלום ב-Apigee ממודל של תשלום לפי שימוש למודל של מינוי

כדי להעביר ארגון קיים בתשלום ב-Apigee מתמחור לפי שימוש לתמחור לפי מינוי, צריך לפנות למומחה מכירות של Google Cloud. מידע נוסף על אפשרויות המינוי הנוכחיות של Apigee זמין בדף תמחור Apigee.